Ο Υποστράτηγος ε.α. Αριστομένης Αθ. Κράγκαρης Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ και Υποψήφιος Αντιπρόεδρος στην ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗΤο διάστημα 7 με 10 Φεβ 2020 ο κ. Αριστομένης Αθ. Κράγκαρης, Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ και Υποψήφιος Αντιπρόεδρος στις εκλογές της 23ης Φεβ 2020 βρέθηκε στην ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ επισκεπτόμενος τα Πα-ραρτήματα της Ε.Α.Α.Σ στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο. Έτυχε θερμής υποδοχής από τους συναδέλφους οι οποίοι προσδοκούν την επί-σκεψη εκλεγμένων αντιπροσώπων της Ε.Α.Α.Σ στο νησί τους. Παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις κοπής Βασιλόπιτας, βράβευσης αριστούχων μαθητών και στις ετήσιες χοροεσπερίδες των Παραρτημάτων Χανίων και του Ηρακλείου αντί-στοιχα. Συζήτησε με τους συναδέλφους διάφορα θέματα που απασχολούν τους αποστράτους και έγινε αποδέκτης σημαντικών προτάσεων – παρα-τηρήσεων. 

Αναφερόμενος στις εκλογές παρότρυνε τους συναδέλφους να κινητοποιήσουν όλους τους συναδέλφους να πάνε να ψηφίσουν. Συγκε-κριμένα ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό νικητής στις εκλογές της 23ης Φεβ 2020 να αναδειχθεί η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, γιατί η δύναμη της ΕΑΑΣ είναι η φωνή των μελών της!!! Τέλος παρουσίασε την υποψηφιότητα του και ενημέρωσε τους συνάδελφους ότι οι θέσεις του ταυτίζονται με τις θέσεις του υποψηφίου Προέδρου κ. Σταύρου Κουτρή, τυγχάνοντας της ευρείας αποδοχής και της στήριξης των συναδέλφων στην μεγαλόνησο.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά