Στρατιωτικός γιατρός την «έβγαλε» στο αυτόφωρο για μία... λιγούρα!








Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ιθάκη με πρωταγωνιστή τον μοναδικό γιατρό του Κέντρου Υγείας





Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο 26χρονος οπλίτης ένιωσε μία... λιγούρα την ώρα που έκανε εφημερία και θέλησε να βγει έξω να φάει. Από την ώρα εκείνη όλα πήγαν στραβά. Μη έχοντας άλλο μεταφορικό μέσο, δανείστηκε ένα μηχανάκι. Για κακή του τύχη τον σταμάτησαν οι Λιμενικοί, του ζήτησαν δίπλωμα αλλά δεν είχε ούτε δίπλωμα, ούτε το μηχανάκι ήταν ασφαλισμένο όπως απεδείχθη.

Ο 26χρονος εξήγησε ότι ήταν ο γιατρός και ότι απλά είχε «πεταχτεί» να πάρει κάτι να φάει, αλλά οι Λιμενικοί τον κράτησαν μέχρι τις 5 το πρωί στο Λιμεναρχείο!




dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά