ΠΟΜΕΝΣ: Βράβευση Επιτυχόντων Μαθητών ΑΜΕΑ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

  1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, με αφορμή την πρόσφατη ολοκλήρωση της διαδικασίας των Πανελληνίων εξετάσεων και την επιτυχία των μαθητών που ξεκινούν τη νέα τους φοιτητική ζωή, δεν μπορεί παρά να σταθεί με σεβασμό, σε ξεχωριστούς ανθρώπους οι οποίοι με αστείρευτες δυνάμεις, μας παραδίδουν μαθήματα αξιοπρέπειας ήθους και αποφασιστικότητας.
  1. Στο πλαίσιο αυτό εισηγείται, την καθιέρωση βράβευσης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, του συνόλου των ΑΜΕΑ τέκνων, του εν ενεργεία Στρατιωτικού προσωπικού, που επιτυγχάνουν μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων, την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
  1. Η βράβευση αυτή, ουσιαστικά αποτελεί την αναγνώριση των κόπων της κοινωνικής αυτής ομάδας, που κάτω από αντίξοες συνθήκες και σε πείσμα αυτών, επιτυγχάνει την περαιτέρω επιστημονική της κατάρτιση μέσω των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
  1. Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983503377.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά