Σε ετοιμότητα ο ΣΞ με εντολή του ΑΓΕΣ Γ. Καμπά για το σεισμό στην Αθήνα


Σε ετοιμότητα ο ΣΞ με εντολή του ΑΓΕΣ Γ. Καμπά για το σεισμό στην Αθήνα

Του Ηλία Προύφα
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην Αττική με εστιακό βάθος 12 χιλιομέτρων και επίκεντρο 26 χλμ. βορειοδυτικά της Αθήνας.


Ο σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική καθώς σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Βοιωτία και στην Κορινθία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φθάνουν στο kranosgr, ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος να συνδράμει όπου και όταν απαιτηθεί.Ήδη με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, o οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, εφαρμόζοντας τις εντολές της, οι δυνάμεις του Ξενοκράτη και Δευκαλίωνα σε Αττική, Βοιωτία και Κορινθία, έχουν τεθεί σε ετοιμότητα μίας ώρας και είναι στη διάθεση της πολιτικής προστασίας, που αυτή την ώρα συνεδριάζει.


Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε…
kranosgr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά