ΠΟΜΕΝΣ: Ενημέρωση για την συμμετοχή Τέκνων Στρατιωτικών σε Παιδικούς Σταθμούς





       Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
                Με σχετικό έγγραφο μας https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/772-pomens-amesi-rythmisi-gia-tin-symmetoxi-teknon-stratiotikon-se-paidikoys-stathmoys, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ανέδειξε το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη συμμετοχή των τέκνων των Στρατιωτικών στο πρόγραμμα ΄΄Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής΄΄ για το σχολικό έτος 2019-2020 που αφορά στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
                Για την επίλυση του παραπάνω προβλήματος η Αντιπροεδρία Μέριμνας Προσωπικού της Ομοσπονδίας μας βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους παρακάτω αρμόδιους φορείς:
                -Υπουργείο Εσωτερικών
                 -Υπουργείο Εργασίας / Γ.Γ. Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλλων
                -Συνήγορο του Πολίτη
                -Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ)
                -Υπουργείο Εθνικής Άμυνας / Γενική Διεύθυνση Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης, οι οποίοι έχουν επιληφθεί από κοινού για την επίλυση του προβλήματος.
                Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Αντιπρόεδρο Μέριμνας Προσωπικού Νικόλαο Παναγιωτίδη στα τηλέφωνα: 6987332853 και 6983503377

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά