Μάθημα ανθρωπιάς στην Αλεξανδρούπολη: Στρατιωτικός βρήκε πορτοφόλι με 1.800 ευρώ και το παρέδωσε στην Αστυνομία

Μάθημα ανθρωπιάς στην Αλεξανδρούπολη: Στρατιωτικός βρήκε πορτοφόλι με 1.800 ευρώ και το παρέδωσε στην ΑστυνομίαΟι καλές πράξεις πάντα αποτελούν ένα παράδειγμα προς μίμηση, κυρίως στις «δύσκολες» εποχές που ζούμε και χρειαζόμαστε τέτοιου είδους περιστατικά να μας θυμίσουν ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με εντιμότητα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR ένας 34χρονος Κοζανίτης ο οποίος ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη ως στρατιωτικός εδώ και εννέα χρόνια, πριν λίγες μέρες βρήκε ένα πορτοφόλι με 1.800 ευρώ και προσωπικά έγγραφα και το παρέδωσε στην Αστυνομία.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ίδιος δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να μην το παραδώσει στις Αρχές και να το κρατήσει, ενώ όπως αποδείχτηκε, ο κάτοχος του πορτοφολιού ήταν Τούρκος πολίτης.
Ο Τούρκος τον ευχαρίστησε, ενώ προθυμοποιήθηκε από καρδιάς να του δώσει μέρος των χρημάτων. Ο 34χρονος στρατιωτικός αρνήθηκε και αρκέστηκε στην ανταμοιβή μιας καλής πράξης.
Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό, όπου στις μέρες μας, δύσκολα συναντά κανείς ανθρώπους με ευσυνειδησία και εντιμότητα. Ευχής έργο, να συναντά κανείς περισσότερους ανθρώπους με τέτοια χαρακτηριστικά, μιας και τείνει να εκλείψει το είδος.
e-evros
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά