Επίσημη επίσκεψη ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην Κύπρο




Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του κ. Σάββα Αγγελίδη.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, θα έχει διμερείς επαφές και κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του, θα συμμετάσχει σε επετειακές εκδηλώσεις για τα 45 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, θα επισκεφθεί την έδρα της ΕΛΔΥΚ καθώς και τα Φυλακισμένα Μνήματα, τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και το «Πανόραμα Αγνοουμένων» στα Πυργά.  
 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά