Οι πρώτες φωτό από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Άμυνας


Οι πρώτες φωτό από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Άμυνας

Του Ηλία ΠρούφαΣτο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, βρίσκεται εδώ και δέκα περίπου λεπτά ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μετά την επίσημη υποδοχή από το τιμητικό άγημα, την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και την επιθεώρηση των τμημάτων, ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στην αίθουσα ''Ιωάννης Καποδίστριας'', όπου αυτή την ώρα ενημερώνεται από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.
Τον Πρωθυπουργό συνοδεύει ο Υφυπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα μετά το τέλος της ενημέρωσης, ο Πρωθυπουργός μαζί με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, το Γενικό  Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου και τους Αρχηγούς των ΓΕ, θα επισκεφθούν το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων.
Δείτε φωτό του kranosgr:
https://kranosgr.blogspot.com/2019/07/blog-post_992.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά