Επιδόθηκε η Ενημερωτική Επιστολή του ΣΑΣΜΥ, στους Νέους Μόνιμους Λοχίες Τάξεως 2019Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Τρίκαλα), πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων σπουδαστών της Τάξεως 2019, στην οποία απονεμήθηκε τιμητικά το όνομα του «Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Αθανάσιου Σακέττα».
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) παρευρέθηκε στην εν λόγω τελετή ορκωμοσίας, μετά από επίσημη πρόσκληση της Διοίκησης της Σχολής, εκπροσωπούμενος  από τον Πρόεδρο κ. Στέφο Ευάγγελο και τον Έφορο κ. Κώστα Ακράτο. Στους 3 πρώτους Μόνιμους Λοχίες επιδόθηκε ενημερωτική επιστολή του Συνδέσμου, ενώ μετά τη λήξη της τελετής δόθηκε η ευκαιρία σύντομης εποικοδομητικής συνάντησης με τον κ. ΑΓΕΣ και τον Στρατηγό Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά