"Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠ


Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Νεμέας, την ΕΟΣΛΜΑ - Υ και με συνδιοργανωτή τον Α.Ο. Δρομέων Κορινθίας "ΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΚΥΠΟΔΕΣ" την 1η Δρομική εκδήλωση "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ" το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 με δύο διαδρομές 18 και 6.5 km.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία αν αναλογιστούμε τις υψηλές θερμοκρασίες κατά την ώρα της εκδήλωσης και τον βαθμό δυσκολίας ιδίως της μικρής διαδρομής.

Η σύνδεση των τριών αρχαιολογικών τόπων Αρχαία Νεμέα - Φλιούντα - Αηδόνια με το πανέμορφο σε εναλλαγές τοπίο, τον Νεμεάτικο αμπελώνα, το πράσινο, τα νερά, έδειξε στο τέλος  πως οι δρομείς το ευχαριστήθηκαν και το απόλαυσαν ιδιαίτερα, δίνοντας την υπόσχεση ότι και το επόμενο έτος θα μας τιμήσουν παίρνοντας μέροςκαι πάλι στην εκδήλωση αυτή.

Οι απονομές, είχαν μια ιδιαίτερη σημασία εκτός των άλλων διότι ο Σ.Ε.Π. βράβευσε για το ήθος και την αθλητική του πορεία, τον μεγάλο Πελοποννήσιο Νεμεάτη Βαλκανιονίκη, μέλος της Εθνικής ομάδας και αθλητή του στίβου κ. Γρηγόριο Γιωργίτσα. 

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον συνδιοργανωτή μας τον Α.Ο. Δρομέων Κορινθίας "ΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΚΥΠΟΔΕΣ" και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο τους κ. Μάκη Σαγρέδο για την όλη στήριξη της εκδήλωσης. 

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Νεμέας, την ΕΟΣΛΜΑ - Υ και τους χορηγούς που αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή.

Τον  Ε.Ε.Σ. Τμήμα Ναυπλίου, το Εθελοντικό Σώμα Κορίνθου "ΠΗΓΑΣΟΣ", τον Διασώστη κ. Πέτρο Πετρόπουλο, τον Ιατρό κ. Χανιωτάτη, το ΕΚΑΒ, την ΕΛ.ΑΣ Νεμέας και όλους τους εθελοντές και μέλη του Σ.Ε.Π. που έτρεξαν και αυτοί από την δική τους μεριά για το καλύτερο. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δρομείς που ήρθαν μεμονωμένα αλλά και τους Συλλόγους ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΔΥ ΠΑΤΡΑΣ, τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, και τον Α.Ο. ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΚΥΠΟΔΕΣ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η υπόσχεση που δίνουμε εμείς είναι ότι το 2020 (πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά) θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο έτσι ώστε αυτή ή εκδήλωση "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ" να γίνει θεσμός στα επόμενα χρόνια.....

Συγχαρητήρια σε όλους.

Καρυώτης Γεώργιος 
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)





Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά