Χανιά: Νέες έρευνες στο Πολεμικό Μουσείο για ανθρώπινη σορό


Χανιά: Νέες έρευνες στο Πολεμικό Μουσείο για ανθρώπινη σορό – Κορυφώνεται το θρίλερ – video | Newsit.gr


Έρευνες για ενδεχόμενο εντοπισμό ανθρώπινης σορού, στα συντρίμμια του ιστορικού κτιρίου που στέγαζε το Πολεμικό Μουσείο στα Χανιά, ξεκίνησαν σήμερα οι πυροσβεστικές αρχές.
Μετά το χθεσινό δημοσίευμα που αποκάλυψε οτι ο 42χρονος που προσήχθη το βράδυ της καταστροφικής πυρκαγιάς, κατέθεσε οτι στο κτίριο διέμενε τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο που ενδέχεται να μην πρόλαβε να διαφύγει, σήμερα πυροσβέστες εισήλθαν με προσοχή στο χώρο και πραγματοποιούν σχετικές έρευνες.
Σημειώνεται, οτι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν τη βραδιά της πυρκαγιάς, η είσοδος στο κτίριο ενέχει κινδύνους ασφάλειας και πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το υψηλό πυροθερμικο φορτίο κάνει επίφοβη μια νέα κατάρρευση στα εναπομείνοντα τμήματα του κτιρίου.
Η φωτιά στάθηκε αφορμή για να αποκαλυφθεί ότι ένα από τα ωραιότερα και ιστορικότερα κτίρια των Χανίων είχε αφεθεί στην τύχη του και παρέμενε αφύλακτο με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται σαν κατάλυμα από αγνώστους.
Πηγή: flashnews.gr
newsit
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά