Το βρέφος 6 μηνών που πνίγηκε από τους καπνούς ήταν το παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε στο Μάτι!

fwties_arthroo


Η γυναίκα του άτυχου άνδρα δίνει μάχη για τη ζωή στην Εντατική


Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος.

Με εμφανή την συγκίνηση στη φωνή του, ο κ. Σταθόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για μία τραγική πτυχή της εθνικής τραγωδίας που πλήττει την χώρα τα τελευταία 24ωρα.

Όπως αποκάλυψε, το πρώτο θύμα της πύρινης λαίλαπας, το μόλις 6 μηνών βρέφος που πνίγηκε από τους καπνούς στο μάτι, ήταν το μωρό ενός εκ των Πυροσβεστών που επιχειρούσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον κ. Σταθόπουλο, ο πυροσβέστης έσπευσε στην υπηρεσία του μόλις σήμανε συναγερμός. Κατά τραγικό τρόπο, η πυρκαγιά που τον απομάκρυνε από το σπίτι του ήταν εκείνη που προκάλεσε τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού του, που ήταν το πρώτο θύμα της τραγωδίας. Αλλά και η γυναίκα του πυροσβέστη δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή στην εντατική.
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά