Έφυγε απο τη ζωή ο Ταξίαρχος ε.α. Δημήτριος Κυριάκος




Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο Ήρωας Συμπολεμιστής μας , Τχης Α (35) Μοίρας Καταδρομών Κύπρου 1974, Στρατηγός (ΠΖ) εα
Δημήτριος Κυριάκος

-Καλό σου ταξίδι Στρατηγέ μας.
Καλή αντάμωση με τον Παπαμελέτη
.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου "ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ø Ο Ταξίαρχος ε.α. Κυριάκος Δημήτριος, τάξεως ΣΣΕ 1961, επιλέχθηκε από τις Δυνάμεις Καταδρομών το έτος 1963, με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού.
Ø Τοποθετήθηκε στην Α’ Μοίρα Καταδρομών από 1972 έως 1975 με τα καθήκοντα του Διοικητή Λόχου και αργότερα με τα καθήκοντα του δ/ντου του 2ου Γραφείου της Μοίρας.
Ø Έλαβε μέρος στην Αεραποβατική επιχείρηση «ΝΙΚΗ» μεταφοράς της Α’ ΜΚ με 15 Α/Φ ΝΟΡΑΤΛΑΣ από Α/Δ Σούδας στο Α/Δ Λευκωσίας την νύχτα 21 προς 22 Ιουλίου 1974.
Ø Συμμετείχε σε όλες τις επιχειρήσεις της Μοίρας ως Δντής του 2ου Γραφείου και Δ/τής Διλοχίας.
Ø Μετά τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα υπηρέτησε σαν Δκτής Συγκροτήματος Καταδρομών Σάμου, Υπ/κτής και ως Δκτής 2ου Μ.Α.Λ., Δ/ντής 3ου ΕΓ ΔΕΔ, Δκτής Σχολής Αλεξιπτωτιστών, ως Δντής 1ου ΕΓ Ταξιαρχίας, Επιτελάρχης της ΙΙ Μ.Κ. Μεραρχίας Πεζικού.
Ø Είναι απόφοιτος της Σχολής Πεζικού Σχολών Καταδρομών Στρατιωτικής Σχολής Αγγλικών, ΑΣΠ και ΣΕΘΑ.
Ø Αποστρατεύθηκε το 1988 με το βαθμό του Ταξιάρχου

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά