Δεν συζητείται στρατιωτική βάση των Η.Π.Α τύπου Σούδας στην Αλεξανδρούπολη

Alexpoli.gr
   

Κατηγορηματικά διαψεύδουν τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί από το καλοκαίρι ακόμα για δημιουργία αμερικανικής βάσης στην Αλεξανδρούπολη, καλά ενημερωμένες πηγές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του alexpoli.gr δεν υπάρχει τέτοιο θέμα ούτε έχουν αναπτυχθεί συζητήσεις. Καλά ενημερωμένες πηγές που γνωρίζουν το θέμα, επισημαίνουν ότι αυτό που υπάρχει είναι εκδηλωμένο ενδιαφέρον για συγκεκριμένες επενδύσεις στο λιμάνι της πόλης, όχι όμως στρατιωτική βάση και σίγουρα όχι κάτι που θα μοιάζει με τη βάση της Σούδας.


Η φημολογία για στρατιωτική βάση ξέσπασε το καλοκαίρι όταν πέρασαν από την περιοχή δυνάμεις του ΝΑΤΟ. “Καλό είναι να μην παίζουμε με θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής αλλά και ασφάλειας της χώρας για λίγη δημοσιότητα” επισημαίνει πηγή στην Αθήνα που γνωρίζει καλά το θέμα, από την οποία ζητήσαμε να σχολιάσει τις “πληροφορίες” αυτές.
Χθες στην Αλεξανδρούπολη προσγειώθηκαν ελικόπτερα Black hawk για αποσυναρμολόγηση, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα. Τα ελικόπτερα συνολικά 20 που θα αποσυναρμολογηθούν στην Αλεξανδρούπολη, θα μεταφερθούν με πλοίο στην Ισπανία. Πρόκειται για μια συμφωνία “πακέτο” που δεν είναι γνωστό αν θα έχει συνέχεια, δεν αποκλείεται όμως να έχει, επισημαίνουν καλά ενημερωμένες πηγές. “Αυτό ακριβώς είναι η δουλειά του λιμανιού. Μεταφορές” επισημαίνει η ίδια πηγή.
alexpoli.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά