Εντυπωσιακές επιδείξεις από ΟΥΚ και ελικόπτερα δίπλα στο ιστορικό θωρηκτό Αβέρωφ






Μετά το τέλος της τελετής παρασημοφόρησης της πολεμικής σημαίας του θωρηκτού Αβέρωφ, ακολούθησε εντυπωσιακή επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, στον Θερμαϊκό.
Στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη θέση ελλιμενισμού του Αβέρωφ, συμμετείχε η φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ, ελικόπτερο τύπου S70B Aegean Hawk και ομάδες/σκάφη της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών.
Εκατοντάδες πολίτες κατέκλυσαν το λιμάνι της πόλης και καταχειροκρότησαν όσους συμμετείχαν στην επίδειξη, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της διπλής γιορτής της Θεσσαλονίκης που τιμά τον Πολιούχο της Άγιο Δημήτριο αλλά και την 105η επέτειο από την απελευθέρωσή της.
Τους συμμετέχοντες συνεχάρη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος παρακολουθούσε τις μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού, μαζί με άλλους επισήμους, από το θωρηκτό Αβέρωφ.
H επίδειξη ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 20 λεπτά, με χαμηλή πτήση ελικοπτέρου Σινούκ, πάνω από την παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης.






thestival

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά