Τον Άγιο Δημήτριο τίμησε το στρατόπεδο του Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο



Στο Ναύπλιο, στο στρατόπεδο του Μηχανικού (ΚΕΜΧ),τιμάτε όλως ιδιαιτέρως ο Άγιος Δημήτριος μιας κι o ναός είναι αφιερωμένος στον Άγιο.
Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της μητροπόλεως Αργολίδος αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης ,παρουσία του στρατιωτικού Ιερέα π. Ιωάννη Καραγιάννη κι άλλων ιερέων από τη πόλη του Ναυπλίου. Παρών στους εορτασμούς έδωσαν ο Υποστρ ΜΧ. Λάλος Νικόλαος , ΔΝΤΗ ΔΜΧ/ΓΕΣ , του διοικητή του ΚΕΜΧ, Σχη (ΜΧ) Ευαγγέλου Δημητρέλη ,του βουλευτή Αργολίδος Ι. Ανδριανού , του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλου, του περιφερειακού συμβούλου Β.Σιδέρη και φυσικά αξιωματικών και υπαξιωματικών του στρατοπέδου. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας του Αγίου εντός του στρατοπέδου.







http://www.exapsalmos.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά