Επιμνημόσυνη Δέηση προς Τιμή του Υποσμηναγού (I) Δημήτριου Στρατάκια

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην 135 Σμηναρχία Μάχης (135ΣΜ), στην Αεροπορική Βάση Σκύρου,  επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, προς τιμή του Υποσμηναγού (Ι) Δημήτριου Στρατάκια, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στις 30 Σεπτεμβρίου 1997, στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Σκύρου.

Στην τελετή παρεβρέθηκαν μέλη της οικογένειας, ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γιάνναρος, αντιπροσωπείες Αξιωματικών του Αρχηγείου, της 114 Πτέρυγας Μάχης και της 135ΣΜ, οι Διοικητές των Μονάδων Ενόπλων Δυνάμεων Φρουράς Σκύρου, εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων και οι τοπικές θρησκευτικές Αρχές.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά