Λήξη Βασικού Σχολείου Αξιωματικών Δημοσίων Σχέσεων του ΝΑΤΟ 2017Από 11 έως 22 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς, στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ), το «Βασικό Σχολείο Αξιωματικών Δημοσίων Σχέσεων του ΝΑΤΟ».
  Το Σχολείο παρακολούθησαν 33 Αξιωματικοί και ιδιώτες από 9 χώρες (Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Τυνησία, Κίνα, Κιργιστάν, Νιγηρία, Ουκρανία, Σερβία). Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες, ενημερώθηκαν για την πολιτική του ΝΑΤΟ στις Δημόσιες Σχέσεις, και τους παρασχέθηκαν πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις επί των καθηκόντων του «Αξιωματικού Δημοσίων Σχέσεων», επί των σχέσεων των ΜΜΕ με τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και επί της απαραίτητης προετοιμασίας τους για την διεξαγωγή συνεντεύξεων. 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά