Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στους κήπους του Έβρου

 
     
O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, επισκέφθηκε σήμερα, 28 Οκτωβρίου 2015, το Ελληνικό Φυλάκιο στους Κήπους του Έβρου.

Σε δήλωση του ο ΑΝΥΕΘΑ τόνισε τα ακόλουθα:

«Γιορτάζουμε σήμερα το “όχι” του ελληνικού λαού. Γιορτάζουμε το γεγονός ότι σε κάθε δυσκολία ο ελληνικός λαός έδειξε και τη ψυχή του και το μυαλό του. Είμαστε εδώ μ’ εκείνους τους ανθρώπους, με εκείνα τα παιδιά του λαού μας, που είναι στην πρώτη – πρώτη γραμμή και έχουν και την καρδιά και τη δύναμη να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματά, ενσαρκώνουν μια πίστη και μια ελπίδα στο μέλλον.

Η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του τόπου, έχει καθήκον να βοηθήσει, ώστε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα και να φτιάξουμε μια καινούργια Ελλάδα, να φτιάξουμε μια νέα κατάσταση δημιουργίας. Ο Έβρος είναι κόσμημα για την Ελλάδα και πρέπει να φροντίσουμε, όλο και περισσότερο, για την κοινωνία του Έβρου, για το λαό του, που εκπροσωπεί και ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Σε μια διαδικασία ειρήνης και φιλίας με όλους τους λαούς αλλά και σιγουριάς ότι δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω από τα δίκαια και τα δικαιώματά μας».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά