Απονομή Διαμνημόνευσης Αστέρα Αξίας και Τιμής στον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου Χ. Φωκαϊδη

       
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απένειμε τη Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής στον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χριστόφορο Φωκαΐδη, κατά την επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η απόφαση για την απονομή της Διαμνημόνευσης Αστέρα Αξίας και Τιμής έχει ως εξής:

«Κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, στο Συμβούλιο Άμυνας και αποφάσεως αυτού, απονέμεται στον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Χριστόφορο Φωκαΐδη, η Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής, για τις όλως εξαίρετες ενέργειες και πράξεις του, που αποβαίνουν επ’ ωφελεία της προασπίσεως του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά