Παρουσία Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας ΥΠΕΘΑ στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Οχυρό Ρούπελ

       

Η ΑΕ, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρέστησαν σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στο Οχυρό Ρούπελ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Η παρουσία της ΑΕ, Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο Οχυρό του Ρούπελ σηματοδοτεί πλέον την απαρχή της ιδιαίτερης ανάδειξης του οχυρού, το οποίο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου απέδειξε ότι υπάρχουν και οχυρά τα οποία δεν πέφτουν, δεν παραδίδονται.

Η επιθυμία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας να καθιερωθεί η 27η Οκτωβρίου ως ημέρα Οχυρών Ρούπελ, μαζί με την 6η Απριλίου που είναι η επέτειος της Μάχης των Οχυρών, αποτελεί τιμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Εδώ, θέλω να θυμίσω στους νεότερους ότι οι Γερμανοί κατακτητές παρουσίασαν όπλα στους Έλληνες Αξιωματικούς και Οπλίτες και αυτό αποτελεί ένα μήνυμα ότι η δύναμη των ιδανικών είναι ισχυρότερη της δύναμης των όπλων. Με αυτά τα ιδανικά θα συνεχίσουμε ως Έθνος να προχωρούμε στο μέλλον».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά