Πρόταση του Πολεμικού Ναυτικού η αναπαλαίωση των αεροσκαφών P-38

Καμμένος: Πρόταση του Πολεμικού Ναυτικού η αναπαλαίωση των αεροσκαφών P-38 Καμμένος: Πρόταση του Πολεμικού Ναυτικού η αναπαλαίωση των αεροσκαφών P-38                      
Κάναμε διακρατική συμφωνία για την ανακατασκευή των παλαιών αεροσκαφών P-38, γιατί σε αυτές τις συμφωνίες δεν υπάρχουν μίζες. Αν προχωρούσαμε σε απευθείας ανάθεση, πράγματι θα ήταν προβληματική η λύση.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Κυριάκου Χαρακίδη, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι πίσω από τις αντιδράσεις της εταιρίας Airbus, και τα επικριτικά δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη συμφωνία, κρύβονται αυτοί που έδιναν «μίζες» στο παρελθόν και σήμερα, όπως είπε, προσπαθούν να γλιτώσουν από την αρμόδια εισαγγελέα κ. Ράϊκου που ερευνά την υπόθεση των εξοπλιστικών.
Ακόμα, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι ήταν απόφαση του Πολεμικού Ναυτικού η αναπαλαίωση των αεροσκαφών, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΚΥΣΕΑ και πρόσθεσε ότι την ίδια πρόταση είχε κάνει και στις δύο προηγούμενες κυβερνήσεις η οποία, επίσης, είχε εγκριθεί ομόφωνα.
Όπως τόνισε ο υπουργός 'Αμυνας το πρώτο αεροπλάνο θα φθάσει σύντομα στην ΕΑΒ, η οποία θα ξεκινήσει να λειτουργεί και συμπλήρωσε ότι σε αυτήν θα πάνε τα 150 εκατ. ευρώ και αυτό έβρισκε αντίθετη την Airbus γιατί ήθελε να παίρνει η ίδια τις δουλειές.

dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά