Επίσκεψη ΣΑΣΥΔΑ στον κ. Δκτή ΔΑΕΤην Πέμπτη 28 Μαΐου 2015, αντιπροσωπεία του  ΣΑΣΥΔΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γεώρ. Ρούσσο και το Γεν.Γραμματέα κ. Ηλ. Ντούβλη, επισκέφθηκε το Δκτη ΔΑΕ, Απτχο (Ι) Ιωάν. Μανωλάκο.

Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η τριετής φοίτηση στη ΣΥΔ το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2015-16, καθώς και η επιχειρούμενη αναβάθμιση των ΑΣΣΥ της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από την ενημέρωση που παρείχε ο κ. Πτέραρχος, προκύπτει ότι το θέμα της τριετούς φοιτήσεως στη ΣΥΔ αλλά και στις ΑΣΣΥ λοιπών Κλάδων Ε.Δ., βρίσκεται πλέον στον κ. ΥΦΕΘΑ για τελική έγκριση και νομοθετική ρύθμιση. 

Από την πλευρά του, ο κ. Πρόεδρος, τόνισε την ανάγκη αναγνώρισης-ισοτιμίας του πτυχίου ΑΣΣΥ με αυτό των ΑΤΕΙ και κατ' επέκταση την κατοχύρωση ανάλογων επαγγελματικών δικαιωμάτων σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Εργασίας.

Στον κ. Διοικητή, ετέθησαν και μια σειρά ζητημάτων των εν ενεργεία αποφοίτων της Σχολής, κυρίως δε των νεώτερων σειρών-χαμηλόβαθμων συναδέλφων τόσο αρμοδιότητας ΔΑΕ όσο και αρμοδιότητας ΓΕΑ, τα οποία ο κ. Πτέραρχος υποσχέθηκε ότι θα θέσει υπόψιν της Ηγεσίας και θα υποστηρίξει ο ίδιος, αναγνωρίζοντας τη σημασία τους.

Τέλος, ο ΣΑΣΥΔΑ εξήρε το έργο του νυν Δκτη ΣΥΔ, Σμχου (Ι) Αθ. Τζατζά.

Αποχαιρετώντας την αντιπροσωπεία, ο κ. Πτέραρχος ζήτησε να υπάρχει συχνότερη επαφή των δύο μερών.


Το Γρ. Τύπου ΣΑΣΥΔΑShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά