παρουσία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα στη διάρκεια του 24ου Πολυθεματικού Ιατρικού Συμποσίου

“Μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας βρίσκονται τα θέματα υγείας του προσωπικού”, τόνισε εμφατικά ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας, μιλώντας στη διάρκεια των εργασιών του  24ου Πολυθεματικού Ιατρικού Συμποσίου στο Αμφιθέατρο 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
 
“Θα κριθούμε στο σύνολο της κοινωνίας και για την προσφορά μας στα θέματα υγείας”, επισήμανε ο κ. ΥΦΕΘΑ στη διάρκεια της ομιλίας του, προσθέτοντας ότι ο κύριος στόχος είναι “υγεία με υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και ανθρωπιά”. Ειδικά αναφέρθηκε στην ανάγκη πραγματοποίησης τακτικών ελέγχων για την εύρυθμη λειτουργία του υγειονομικού συστήματος.
 
Σε ό,τι αφορά το νοσοκομειακό προσωπικό, ο κ. Τόσκας επέμενε ότι “πρωτίστως η υπηρεσία τους οφείλει να είναι επ΄ωφελεία των νοσοκομείων και μετά να έπονται άλλες ενασχολήσεις εκτός”.
 
Ξεχωριστά αναφέρθηκε στο ζήτημα των αεροδιακομιδών: “Θα πρέπει –είπε - να επανεκτιμηθεί το θέμα των αεροδιακομιδών και σε πολεμικές συνθήκες και σε συνθήκες ειρήνης και να υπάρξει στενότερη σύνδεση με τα νοσοκομεία των άλλων Κλάδων”.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά