Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στο Σμήνος Μουσικής της ΠΑ

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, επισκέφθηκε το Σμήνος Μουσικής της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στον Βύρωνα Αττικής, όπου τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Στρατοπέδου, Σμήναρχος (ΕΑ) Αναστάσιος Σπανάκος και ο Διοικητής του Σμήνους, Σμηναγός (ΜΣ) Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες του Σμήνους και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

 • Share on Google Plus

  About Newsroom

  Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
  Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
  Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά