Απλοποίηση διαδικασιών χορήγησης αναλώσιμων υλικών στους Διαβητικούς


Με παρέμβαση της Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώφης Γεννηματά απλοποιήθηκαν οι διαδικασίες χορήγησης αναλώσιμων υλικών, από τα Στρατιωτικά και τα συμβεβλημένα με το ΥΠΕΘΑ Φαρμακεία, στους πάσχοντες από Διαβήτη ασφαλισμένους του ΥΠΕΘΑ.

 

Ο ασφαλισμένος θα προμηθεύεται τα αναλώσιμα υλικά του Διαβήτη πληρώνοντας πλέον μόνο την προβλεπόμενη από τη νομοθεσία συμμετοχή του και όχι το σύνολο της αξίας τους, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Η συνταγογράφηση και εκτέλεση δίμηνης ή τρίμηνης θεραπείας για φαρμακευτικά σκευάσματα επεκτείνεται και στα αναλώσιμα υλικά του Διαβήτη.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά