Επίσκεψη Επιτελάρχη της Ιταλικής ΔΑΕ στην 120ΠΕΑ

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, ο Επιτελάρχης της Ιταλικής Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (Comando Scuole dell'Aeronautica Militare), Σμήναρχος (Ι) Vincenzo Nuzzo, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120 ΠΕΑ), στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Πτέρυγας, Ταξίαρχος (Ι) Γρηγόριος Δημακογιάννης.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της Μονάδας καθώς και για την πρόοδο της πτητικής εκπαίδευσης των εννέα (9) Ιταλών Αξιωματικών Ιπταμένων της 6ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας, που εκπαιδεύονται στην 364 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος (364ΜΕΑ), με αεροσκάφη Τ-6, στο πλαίσιο της ελληνοιταλικής συνεργασίας.
Ακολούθως, επισκέφθηκε την 364ΜΕΑ, όπου συνομίλησε με τους Ιταλούς εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στην 120ΠΕΑ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά