ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Μεταπτυχικά εν ενεργεία Στρατιωτικών με απουσία απο την Μονάδα‏


Θα ηθελα να ρωτήσω αν οι Στρατιωτικοί που πάιρνουν αποσπάσεις απο τις Μονάδες τους και φυσικά απο τις Υπηρεσίες τους και πηγαίνουν για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ και ειναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ πρέπει να πληρώνονται και να ασφαλίζονται σαν να μην εφυγαν ποτέ απο τις Υπηρεσίες τους.
Υπάρχει η ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ την οποία εκαστος των ενδιαφερομένων μπορεί να κάνει χρήση γιατί γίνετε ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.
Ο σχετικός νόμος αναφέρει οτι οι Υπηρεσίες να διευκολύνουν τους ενδιαφερομένους και να τους δίνουν ΕΓΚΡΙΣΗ να πάνε στο αντικείμενο που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ενδιαφέρονται.
Δεν αναφέρει οτι οι Υπηρεσίες των Στρατιωτικών θα πρέπει να τους πληρώνουν + να τους ασφαλίζουν για οσο διάστημα αποφάσιασαν για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ  να αποποιηθούν την Στρατιωτικη ζωή και να γίνουν φοιτητές ακολουθώντας αν και εν ενεργεία Αξιωματικοί ζωή φοιτητή στο εξωτερικό -εωτερικό.
Το ερωτημά μου ειναι αν εχουμε δύο εργαζομένους που ο ενας προσέρχετε και εκτελεί τα οποια καθηκοντά του ενώ ο δεύτερος ΔΕΝ προσέρχετε κατόπιν αδειοδότησης απο την Υπηρεσία του και επειτα απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογή τότε θα πληρώνονται και θα ασφαλίζονται το ιδιο?
Υπάρχει αποχή -απουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα των ενδιαφερομένων απο τα καθηκοντά τους ενώ ταυτόχρονα πληρώνονται και ασφαλίζονται ημι-παρανόμως απο τις Στρατιωτικές Υπηρεσίες τους αφού δεν εκτελούν υπηρεσίες και εργασία.
Αλλο να δίνετε ΕΓΚΡΙΣΗ και αλλο να συνεχίζετε ο χρόνος πληρωμής και ασφάλισης.
Ευχαριστώ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά