ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟ 11ο ΣΠ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!

Σήμερα έγινε στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη η ορκωμοσία νεοσυλλέκτων  της 2013 ΣΤ' ΕΣΣΟ. Μετά από πολλούς μήνες που είχε να δει το στρατόπεδο του Θ. Κολοκοτρώνη ορκωμοσία , γέμισε από κόσμο που ήρθε να δει τους στρατιώτες να ορκίζονται για πίστη στην πατρίδα!!

Την ορκωμοσία παρακολούθησε ο Διευθυντής ΔΟΡ του ΓΕΣ Α. Οικονόμου, ο Διοικητής του 11ου ΣΠ Γ. Αργυρόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης , η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κοτζαμάνη και ο Διευθυντής Στρατιωτικών Ιερέων του ΓΕΣ, ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ Αρκαδίας Κ. Χρονόπουλος κ.α.

Ευχόμαστε η ορκωμοσία αυτή να μην είναι η τελευταία αφού το 11ο Σύνταγμα Πεζικού είναι το σύμβολο του αγώνα , το ιστορικό Στρατόπεδο του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.













Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά