Στρατιωτικά θέματα και άλλα πολλά.. Ένοπλες Δυνάμεις, Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό, Εθνικά, Εκδηλώσεις

Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «ΤΡΙΑΙΝΑ»


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «ΤΡΙΑΙΝΑ» κ. Βασίλη Καρακίτσιο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, κ.κ. Βαγγέλη Μπαλογιάννη, Νικόλαο Πετρόπουλο, Θεόδωρο Κούτρα, Κωνσταντίνο Σταματάκη, Βασίλη Τσιμπίδη καθώς  και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) κ. Γιάννη Στεφανόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η κατάσταση που επικρατεί στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τα οποία έχουν αναλάβει με αντίστοιχες συμβάσεις, να ναυπηγήσουν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και τα προβλήματα των εργαζομένων σε αυτά.

            Στη συνάντηση μετείχαν επίσης: ο βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νησιών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (υπεύθυνος Τομέα Άμυνας Κ.Ο.) κ. Θεόδωρος Δρίτσας, ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ (αρμόδιος για θέματα εργασίας) κ. Ιωάννης Σταθάς, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνης Οικονόμου καθώς και ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας του Ελληνικού Δημοσίου, καθηγητής κ. Παναγιώτης Μπερνίτσας.
Share on Google Plus

About Newsroom

NEWSROOM STRATIOTIKA THEMATA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά