ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ IV ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΖ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα στην Τρίπολη και στο στρατόπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έγινε η τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της IV Mεραρχίας ΠΖ από τον Ταξίαρχο ΠΖ Μάνθο Μπελέκο στον Υποστράτηγο ΠΖ Σεραφείμ Χατζημιχαηλίδη.

Η τελετή ξεκίνησε με τις ομιλίες , συνεχίστηκε με την παράδοση της σημαίας στον αποχωρούντα της IV Μεραρχίας ΠΖ  και τελείωσε με παρέλαση και κατάθεση στεφάνου από τον Ταξίαρχο ΠΖ Μάνθο Μπελέκο .

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στην οποία ο αποχωρών Ταξίαρχος ΠΖ Μάνθος Μπελέκος συγκινήθηκε μιλώντας για τα χρόνια που πέρασε εδώ στην Μεραρχία.

Ο νέος Μέραρχος υποσχέθηκε να συνεχίσει το έργο που άρχισε ο Ταξίαρχος ευχόμενος σ αυτόν καλή συνέχεια στα νέα του καθήκοντα στην Αθήνα.

Την τελετή παρακολούθησε ο νέος Διοικητής ΑΣΔΥΣ , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ . Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης, ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ , Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Μισθός κλπ

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά