Συνάντηση Εργασίας Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, τον Πρόεδρο ΠΟΕΜ και Μέλος της Διοίκησης ΓΣΕΕ για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε, σήμερα, σε συνάντηση εργασίας τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, κ. Γιάννη Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο της ΠΟΕΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου), κ. Γιάννη Στεφανόπουλο και το Μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, κ. Θανάση Δανούση.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η κατάσταση που επικρατεί στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά, τα οποία έχουν αναλάβει, με αντίστοιχες συμβάσεις, να ναυπηγήσουν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας,        κ. Αντώνης Οικονόμου και ο Ειδικός Συντονιστής για τα Ναυπηγεία, κ. Νίκος Αναστασόπουλος. 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά