Π.Ο.Ε.Σ. - Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γεώργιο Στύλιο

 



Με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γεώργιο Στύλιο, συναντήθηκε, την Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021, στο γραφείο του στο Υπουργείο, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, σε μια εθιμοτυπική συνάντηση και ενημέρωσή του για θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς.

Ο Πρόεδρος εξήρε το έργο του Υπουργείου και μετέφερε την ικανοποίηση των Ελλήνων στρατιωτικών, ως Ελλήνων πολιτών, για τις ψηφιακές ευκολίες που παρέχονται στη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους με το Ελληνικό δημόσιο, ενώ ο κ. Υπουργός πληροφόρησε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία νέων δυνατοτήτων που θα βοηθήσουν ακόμη περαιτέρω τη ζωή των πολιτών.

Ο Πρόεδρος ζήτησε ενημέρωση για το που βρίσκεται το θέμα της νέας ταυτότητας των πολιτών, οπότε και θα καταργηθεί η στρατιωτική ταυτότητα και θα δοθεί η δυνατότητα και στους Έλληνες στρατιωτικούς να κυκλοφορούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς την κατοχή διαβατηρίου και ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να δώσει ακριβέστερη απάντηση το συντομότερο δυνατό.

Αναπτύχθηκε συζήτηση σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα και δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών των 2 πλευρών.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά