Έβρος: Σκηνικό έντασης με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά



Συνοριοφύλακας στον Έβρο MOTIONTEAM


Περίπολος της Frontex δέχθηκε πυροβολισμούς την Κυριακή κοντά στο χωριό Τυχερό από την τουρκική πλευρά. Τι έγραψε στο twitter ο Έλληνας ανταποκριτής του Spiegel.




Περιστατικό μεγάλης έντασης έλαβε χώρα την Κυριακή στα ελληνοτουρκικά σύνορα σύμφωνα με δημοσιογραφική αναφορά.



Οπως υπογραμμίζει ο ανταποκριτής του Spiegel στην Ελλάδα, Γιώργο Χρηστίδη, τα ξημερώματα της Κυριακής υπήρξε επεισόδιο στον Εβρο με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά προς την ελληνική.




Όπως αναφέρει σε αναρτήσεις του στο Twitter ο δημοσιογράφος, τη στιγμή των πυροβολισμών περιπολούσε μικτή περίπολος της Frontex με τη συμμετοχή και Γερμανών αστυνομικών ενώ το περιστατικό φαίνεται να έχει λάβει χώρα κοντά στο χωριό Τυχερό.



Σύμφωνα με τον Ελληνα ρεπόρτερ δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο μετά από σχετική απόφαση τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή εντάθηκαν.




Έβρος: Σκηνικό έντασης με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά - Κοινωνία | News 24/7
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά