«ΚΙΤΡΙΝΟ» ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ 303 ΠΕΒ





Με τον χαρακτηρισμό ως «κίτρινου» ενός ακόμη κτιρίου του 303 ΠΕΒ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η πρώτη επιθεώρηση του κλιμακίου Μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου που επλήγησαν από τον σεισμό.


Μετά τις άοκνες προσπάθειες του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Λάρισας και τα δημοσιεύματα της σελίδας κλιμάκιο προχώρησε σε αυτοψίες μετασεισσμικής καταλληλότητας σε όλα τα κτίρια του εργοστασίου κατατάσσοντας τα στις απαραίτητες κατηγορίες, ενώ τρία από αυτά, όπως και ορισμένοι χώροι άλλων κτιρίων, κρίθηκαν «κίτρινα» και φυσικά προσωρινά ακατάλληλα για εργασία έως ότου αποκατασταθούν οι σοβαρότατες ζημιές.


Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα ζητήματα που προέκυψαν μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, αλλά και το γεγονός πως λίγες μέρες μετά το προσωπικό του 303 ΠΕΒ κλήθηκε να προσέλθει σε εργασία απασχόλησαν σοβαρά την κοινή γνώμη, όπως και συναδέλφους τους άλλων εργοστασίων, ενώ χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του σωματείου εργαζομένων στο 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο και στο Χημείο Στρατού που με ανακοίνωσή του εκφράζει τη συμπαράστασή του και στέκεται αλληλέγγυο στις προσπάθειες του συλλόγου ώστε να γυρίσουν όλοι οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.


Οι έλεγχοι αναμένεται να επαναληφθούν άμεσα, ενώ η αυτοψία έγινε παρουσία του προεδρείου του Συλλόγου Υπαλλήλων, της Επιτροπής Υγιεινής Ασφαλείας, του Τεχνικού Ασφαλείας του εργοστασίου και φυσικά της Διοίκησης του 303 ΠΕΒ.

Ειρήνη Παπουτσή

paidis.com
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά