Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η φρεγάτα «Ύδρα»

4755871 © Παρέχεται από: Protothema.gr 
Σε καραντίνα έχει θέσει από χθες τη Φρεγάτα «Ύδρα» το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λόγω ύποπτου κρούσματος για κορωνοϊό.
Πρόκειται για υπαξιωματικό του Π.Ν, ο οποίος έχει στενή συγγενική σχέση με τον αντιναύαρχο ε.α που από το βράδυ του Σαββάτου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» έχοντας βγει θετικός στον ιό.
Είναι το πρώτο ύποπτο κρούσμα που εντοπίζεται σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού. Ο συγκεκριμένος υπαξιωματικός απομακρύνθηκε άμεσα από τη φρεγάτα, ενώ συνοδεία σχετικού κλιμακίου μετέβη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα.
Να σημειώσουμε πως ο εντοπισμός του από τις υγειονομικές αρχές έγινε στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών του αντιναυάρχου ε.α, προκειμένου να δουν εάν είχαν νοσήσει από τον κορωνοϊό , άτομα που είχαν τυχόν έρθει σε επαφή μαζί του.
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά