Απίστευτο ελληνικό κράτος: Πρόστιμα στους στρατιωτικούς για τη συμπληρωματική δήλωση



Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στα στρατιωτικά θέματα από στρατιωτικούς όλης της χώρας. Από το ένα χέρι τους τα δίνουν από το άλλο τους τα παίρνουν!!

Όπως μας λένε τους δόθηκαν κάποια χρήματα από τον στρατό(αναδρομικα, κλπ) , μετά τους ζητήθηκε από την υπηρεσία να κάνουν συμπληρωματική φορολογική ενώ είχε λήξει η προθεσμία και τους έστειλαν πρόστιμο επειδή έκαναν την συμπληρωματική από την εφορία που σε κάποιους έφτασαν τα 200 ευρω!!!!

Οι στρατιωτικοί φοβούνται στο αν πάρουν τελικά τα αναδρομικά, πάλι θα βρεθούν να καλεστούν για συμπληρωματική και θα πληρώσουν πρόστιμα στην εφορία!!! Κάποιοι ήδη πήγαν να συμβουλευτούν τον λογιστή τους αν πάρουν αναδρομικά τι να κάνουν.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά