ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ 80ΑΔΤΕ ΚΩΣ




Σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας ο Ελληνικός Στρατός με το προσωπικό του αποδεικνύει στην πράξη ότι η προσφορά των Ενόπλων μας Δυνάμεων στο κοινωνικό σύνολο είναι πολύπλευρη και διαρκής.
Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αυτό συμβαίνει και στο νησί μας αφού το προσωπικό που διαμένει και υπηρετεί στην 80η Ανωτέρα Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής που εδρεύει στην Κω, είναι άριστα καταρτισμένο και μπορεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ποικιλοτρόπως και όχι μόνο μέσω της θέσης ευθύνης που κατέχει στον Στρατό ξηράς.

Κάποια από τα σημερινά παραδείγματα στελεχών με αποδεδειγμένη κοινωνική προσφορά ανέδειξε η αξιόλογη εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων γνωστή στο ευρύ κοινό με τον τίτλο ''Αρετή και Τόλμη''.

Στα δύο βίντεο που ακολουθούν παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες από την καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων στο νησί μας, οι οποίοι προσφέρουν με ανιδιοτέλεια ο καθένας από το δικό του μετερίζι στην υπηρεσία τους αλλά και σε διάφορες αθλητικές και μη δραστηριότητες που διαθέτει το νησί της Κω.

Η Ανθυπολοχαγός Υγειονομικού κτηνίατρος αλλά και ταλαντούχα ζωγράφος κ. Παρασκευαίδη, ο Ανθυπίλαρχος (ΤΘ) και προπονητής καλαθοσφαίρισης κ. Αργυρίου, ο Λοχαγός (ΠΖ) και προπονητής τοξοβολίας κ. Καιμάκης και ο Επιλοχίας (ΠΒ) και γνώστης πρώτων βοηθειών κ. Σταμόκας, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία, διότι μπορεί να έχουν επιλέξει ένα δύσκολο επάγγελμα όπως είναι αυτό του στρατιωτικού και να έχουν ορκιστεί να υπηρετούν την Πατρίδα, ωστόσο παράλληλα με την δύσκολη και σκληρή πολλές φορές καθημερινότητα τους, έχουν την διάθεση στον ελεύθερο τους χρόνο να προσφέρουν εμπράκτως με τις δεξιότητες τους στην κοινωνία και στους συνανθρώπους  τους.
http://www.vimatisko.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά