Ο Κύπριος υπ. Άμυνας έκανε γυμναστική με τους ΛΟΚατζήδες

ypam-kiprou-4

Για να δείξει ότι είναι στο πλευρό τους


Με μέλη των Ειδικών Δυνάμεων της Εθνικής Φρουράς γυμνάστηκε το πρωί της Τρίτης ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Σάββας Αγγελίδης.

Ο κύριος Αγγελίδης έτρεξε μαζί με τους ΛΟΚατζήδες και ακολούθησε το πρωινό πρόγραμμα άσκησης.

Το μήνυμα του υπουργού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου άμυνας, είναι ξεκάθαρο πως η πολιτική ηγεσία της Εθνικής Φρουράς βρίσκεται στο πλευρό των στρατεύσιμων και όσων υπηρετούν την πατρίδα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι επισκέψεις του υπουργού Άμυνας σε όλα τα Τμήματα της Εθνικής Φρουράς συνεχίζονται από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, καθώς η επιτόπια αξιολόγηση της κατάστασης υποβοηθά στην σωστή λήψη πολιτικών αποφάσεων.


ypam-kiprou-1
ypam-kiprou-2
ypam-kiprou-3a

https://www.protothema.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά