ΠΟΜΕΝΣ:Εύρεση Κατοικιών για Μετατιθέμενους Συναδέλφους στην Ρόδο

 

 1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, γνωρίζοντας ότι, η εύρεση κατοικιών είναι ένα από τα ποιο δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας συνάδελφος όταν μετατίθεται, πόσον μάλιστα όταν έχει μαζί του και την οικογένεια του, αποφάσισε, στα πλαίσια της ειδικής μέριμνας και θέλοντας να βοηθήσει τους συναδέλφους που θα μετατεθούν στις φετινές μεταθέσεις, να ενεργοποιήσει την υπηρεσία  Search Military Home to Rodos. 

          2.  Για να λειτουργήσει η παραπάνω υπηρεσία, χρειάζεται την δική σας συνεισφορά που θα είναι καταληκτική για την απόλυτη επιτυχία της και την πραγματική βοήθεια, σε όσους συναδέλφους θα μετατεθούν στην Π.Ε. Ρόδου (Ρόδος, Τήλος, Χάλκη, Σύμη, Καστελόριζο).

          3. Για τον σκοπό αυτό, ενεργοποιείται ειδικό email της Ένωσης (katoikia.espeer@gmail.com) όπου εκεί, θα αποστέλλετε οποιαδήποτε πληροφορία μαθαίνεται ή βλέπεται και αφορά ενοικίαση κατοικίας στην Π.Ε. Ρόδου, παράδειγμα, πληροφορίες από συναδέλφους που θα φύγουν με μετάθεση εκτός Ρόδου, πληροφορίες από ενοικιαστήρια που θα βλέπεται σε κολόνες, σπίτια κλπ., μπορείτε ακόμα να τα βγάζετε και φωτογραφία αρκεί να φαίνεται καθαρά τα γραφόμενα και να τα στέλνεται στο
παραπάνω email, ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες που θα αποστέλλετε, να αναγράφουν τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες καθώς επίσης την περιοχή και την τιμή εφόσον υπάρχει. 

          4.  Επίσης, η Ένωση θα ορίσει ως υπευθύνους για την υπηρεσία Search Military Home to Rodos, τους α) Επ.Οπ Επχια (ΤΘ) Γιαπιτζόγλου Γεώργιο τηλ επικοινωνίας 6934884330 και β) Υπλγο (ΠΖ) Σιούτα Λάμπρο τηλ επικοινωνίας 6983626065, στους οποίους όσοι από εσάς έχετε κάποια πληροφορία θα επικοινωνείτε μαζί τους στα παραπάνω Τηλέφωνα.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου