Απαγόρευσαν σε ΣΥΟΠ να τον δει ο γιατρός και κατέληξε σε ιδιωτική κλινική!
Σύμφωνα με την σελίδα Συμβασιούχοι Οπλίτες Εθνικής Φρουράς - ΣΥΟΠ ΕΦ:

Καταγγελία Συμβασιούχου Οπλίτη:
Σύμφωνα με την καταγγελία του συγκεκριμένου ΣΥΟΠ ζήτησε να επισκεφθεί σήμερα το γιατρό μετά από έντονη αδιαθεσία και η Μονάδα του τον έστειλε σε άλλη Μονάδα της Πάφου για να εξεταστεί τον επι καθήκοντι ιατρό. Στη συγκεκριμένη Μονάδα όμως δεν του επετράπει να είσελθει μετά από διαταγές του Διοικητή να μην επιτραπεί σε κανένα ΣΥΟΠ να επισκεφθεί το γιατρό. Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε κοντά μας ο συγκεκριμένος ΣΥΟΠ μετέβει τελικά σε ιδιωτική κλινική όπου διέγνωσαν σοβαρής μορφή πνευμονία και ψηλή αρτηριακή πίεση ενώ πλήρωσε 70 ευρώ επίσκεψη.
Ο ΣΥΟΠ και η οικογένεια του έχουν ήδη καταγγείλει προφορικά το περιστατικό, θα καταγγελθεί γραπτώς την επόμενη εβδομάδα, ενώ επιφυλάσσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματά τους.
Αναμένουμε τις ενέργειες του Υπουργού Άμυνας και του Αρχηγού ΓΕΕΦ.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου