Έδιωξαν τον Αρχιλοχία απο το στράτευμα. Μαζεύουν χρήματα για τα δικαστικά έξοδα




ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Αθώος παμψηφεί κρίθηκε πρόσφατα από το διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης , ο οποίος δικαζόταν για την άρνησή του να γίνει υπηρέτης των παράνομων μεταναστών.
Παρά ταύτα το ΓΕΣ τον αποστρατεύει με την υπ’ αριθ. Φ 414.4/9/564435/Σ3225/14-4-18 απόφαση του διευθυντή Β’ Κλάδο.
Ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται στα διοικητικά δικαστήρια με τον άξιο δικηγόρο του Νίκο Βασιλειάδη, με δικαστικά έξοδα 1000 περίπου ευρώ.
Όλοι οι συνάδελφοι και ο υπόλοιπος Ελληνικός λαός στεκόμαστε στο πλευρό του.
Ο Βαγγέλης δεν έχει πλέον κανέναν οικονομικό πόρο για ζήσει και να καλύψει τα δικαστικά έξοδα, μέχρι να βρει μια δουλειά.
Παρακαλούμε όσους έχουν την διάθεση και την δυνατότητα, να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Αριθ. Λογ. 5227-063111-867
ΙΒΑΝ GR 66 0172 2270 0052 2706 3111 867
ΟΝΟΜΑ. ΦΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

πηγή https://www.facebook.com/epitropistirixis/?hc_ref=ARTpFjW5absWyuKhk-TCPpW7PamUUwCPibMXxfl5H_QdwCGFX4UGNJsSC6EoQLTg-bE0

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

5 σχόλια:

  1. Γράφετε ότι δεν έχει κανέναν οικονομικό πόρο. Σύνταξη; Δεν του δίνουν σύνταξη; Εφάπαξ πήρε; Γνωρίζουτε το ΦΕΚ δημοσίευσης και αν αποστρατεύτηκαν και άλλοι της δικής του σειράς; Γιατί αν αποστρατεύτηκαν και άλλοι, δεν είναι παράτυπο. Προφανώς και γίνεται για συγκεκριμένο λόγο, προφανώς και πρέπει να διεκδικήσει αυτό που πρέπει αλλά δεν είναι παράτυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ,ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΧΡΗΤΕς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς,ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος δεν γνωρίζει την υπόθεση, να σταματήσει να λέει μα@ακίες !!!!και το λέω για σένα με το ψευδώνυμο SIERRA !!!! αλλά για να έχεις ψευδώνυμο, θα έχεις χεσμένη και τη φωλιά σου !!!! Τον αφήνω στην κρίση σας, καλοί μου φίλοι !!!! Εμείς είμαστε με τον εν λόγω Αρχιλοχία και θα τον βοηθήσουμε μέχρι να δικαιωθεί !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεσμένη τη φωλιά μου; Σε τι; Ας σε βοηθήσω λίγο στην κατανόηση απλών ελληνικών γιατί έχεις δυσκολία σε αυτό. Γράφω "Προφανώς και γίνεται για συγκεκριμένο λόγο, προφανώς πρέπει να διεκδικήσει αυτό που πρέπει αλλά δεν είναι παράτυπο". Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Με απλά λόγια η αποστρατεία είναι στοχευμένη μεν αλλά όχι παράτυπη. Έχει κάθε δικαίωμα να πράξει τα νόμιμα. Κατανοητό; Ελπίζω ναι γιατί αν μου πεις όχι θα σου έλεγα να πας ξανά στο δημοτικό. Πάμε παρακάτω. Δεν μπορώ να καταλάβω τη φράση "Δεν έχει κανέναν οικονομικό πόρο". Σύνταξη δεν παίρνει; Επιμένω και λέω. Θέλω το ΦΕΚ της αποστρατείας για να δούμε αν είναι ο μόνος ομοιόβαθμος που αποστρατεύτηκε.
      Θα ήθελα τώρα να μου πεις σε ποιο σημείο θεωρείς ότι κατηγορώ τον αρχιλοχία ή τάσσομαι υπέρ της αποστρατείας του.

      Διαγραφή
  4. ΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΣΟΡΥ Ε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά