Αναγνώστης: Τεντόπανα χορηγουνται...Να τι γίνεται στην Λάρισα
Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας, ήρθε σχόλιο από αναγνώστη:


Διοικητής σε μονάδα στην Λάρισα, δεν αφήνει το προσωπικό του να χρησιμοποιήσει σκηνάκια, σκηνές ατομικές ή δύο ατόμων, από το εμπόριο, γιατί δεν προβλέπεται...
Το αστείο είναι ότι αυτά τα υλικά, όπως και οι ζακέτες Φλις, πουλιούνται και από τα στρατιωτικά πρατήρια και δεν έχουν κάτι το εξεζητημένο. Το μόνο "πρόβλημα" που έχουν είναι ότι είναι κλειστά και αδιάβροχα, απέναντι στα κανναβινα τεντόπανα που χορηγούνται και είναι τόσο παλιά όσο ένας βετεράνος του Β ΠΠ. Να προσθέσω ότι το χρώμα τους είναι είτε σε πράσινο, είτε σε ελληνική παραλλαγή.
Μήπως, λέω μήπως θα έπρεπε η ηγεσία να επέμβει και να εκδώσει μία ΠαΔ για την χρήση υλικών από το εμπόριο, μιας και έχουμε και "έτος μέριμνας προσωπικού", για σκοινάκια εξαρτήσεις και γιλέκα και παραλλαγές κλπ, με κάποιες προϋποθέσεις όπως το χρώμα, για να μπορέσουν επιτέλους τα στελέχη να μην πετάνε λεφτά σε υλικά που παίρνουν για να μπορέσουν να εκτελέσουν καλύτερα την αποστολή τους και να μπορούν να τα χρησιμοποιούν.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου