ΠΟΜΕΝΣ : χαιρετιζουμε την πρωτοβουλια για το μηχανημα εγκεφαλογραφου




Όπως ενημερωθήκαμε από το έγκριτο δημοσιογραφικό site kranos.gr https://kranosgr.blogspot.gr/2017/12/404.html, ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα εγκεφαλογράφου, αποκτήθηκε προσφάτως και αναβαθμίζει πλέον το Νευρολογικό Τμήμα του 404 ΓΣΝΛ.
             Η Ομοσπονδία μας, σεβόμενη την Στρατιωτική Ηγεσία, χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, που απέδειξε έμπρακτα ότι η επίσκεψή του στο νοσοκομείο δεν ήταν εθιμοτυπική, αλλά ουσιαστική, αφού αφουγκράστηκε την αναγκαιότητα απόκτησης του συγκεκριμένου μηχανήματος.
         Επίσης συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας Στρατιωτικούς Ιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του 404 ΓΣΝΛ, που υπεύθυνα και στοχευμένα ανέδειξαν στον κ. Α/ΓΕΣ τις ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό.
         Τέτοιες πρωτοβουλίες και συνεργασίες κοσμούν τις Ε.Δ., οι οποίες αναδεικνύονται από έγκριτα sites, αφού ενημερώνουν έγκυρα και διευκολύνουν την καθημερινότητα των συναδέλφων.
             Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, ευελπιστεί ότι και στο μέλλον η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης δίκαιων θεμάτων που αφορούν το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. 
  
          
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο



              Ο                                                                                                    Ο
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
      Επγός (ΥΔΚ)                                                                                   Λγος (ΠΖ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά