Συνάδελφος στρατιωτικός συνελήφθη για το θάνατο του Βρετανού στη Δεκέλεια!

Συνάδελφος του νεκρού Βρετανού στρατιώτη συνελήφθη ως ύποπτος για το φονικό τροχαίο και την εγκατάλειψη της σκηνής στη Δεκέλεια!  Οι Βρετανικές Βάσεις επιβεβαίωσαν τη σύλληψη Βρετανού στρατιωτικού σε σχέση με το θανατηφόρο στη Δεκέλεια το περασμένο Σάββατο στο οποίο σκοτώθηκε ο δεκανέας John Fernandez, ωστόσο απέφυγαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ύποπτος είναι 31χρονος Βρετανός στρατιωτικός ο οποίος μάλιστα υπηρετούσε στην ίδια μονάδα με το νεκρό δεκανέα!  Ο ύποπτος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες συνελήφθη στην Αγγλία από τη στρατιωτική αστυνομία μετά από μαρτυρίες και πληροφορίες που οδήγησαν στα χνάρια του.
Η σύλληψη έγινε κατορθωτή από εξέταση στοιχείων που περισυλλέχθηκαν από τη σκηνή του τροχαίου, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μαρτυρία της ίδιας της οικογένειας του υπόπτου στην οποία φέρεται να εκμυστηρεύτηκε την εμπλοκή του στο θανατηφόρο τροχαίο και την εγκατάλειψη της σκηνής.
Τάσος Περδίος...

http://dialogos.com.cy/


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου