Άγιος Ευστράτιος: Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην καρδιά του Βόρειου ΑιγαίουΜε μεγαλοπρέπεια και με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου, των τοπικών αρχών και το σύνολο των κατοίκων πραγματοποιήθηκε η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην καρδιά του Βόρειου Αιγαίου πελάγους, στην ακριτική νήσο του Αγίου Ευστρατίου.
Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου, στις ιερές ακολουθίες συμμετείχαν ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.
Από τη Λήμνο παρέστησαν ο Έπαρχος κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου κ. Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης, ο Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος κ. Γρηγόριος Ρουμάνης, Διοικητές των Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας , Πολεμικού Ναυτικού, Λιμενικού, Αστυνομίας . Η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου κ. Κακαλή Μαρία με Δημοτικούς Συμβούλους.
Είναι σημαντική για τους 270 μόνιμους κατοίκους της νήσου αυτή η πανήγυρη καθώς γίνεται αφορμή να συναντηθούν φίλοι και συγγενείς και να ταξιδέψουν στο νησί οι ξενιτεμένοι.
http://www.limnosfm100.gr/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου