Ντροπή! Ο Πάγκαλος βρίζει χυδαία τις Ένοπλες Δυνάμεις


Ντροπή! Ο Πάγκαλος βρίζει χυδαία τις Ένοπλες Δυνάμεις

«Ο στρατός είναι οπερέτα, κάνει μόνο για παρελάσεις – Ελπίζω να μην δοκιμαστεί το αξιόμαχό του»

Ο άνθρωπος που ζητούσε να πάρει την ελληνική σημαία ο αέρας και έχει μερίδιο ευθύνης για την τραγωδία των Ιμίων, έχει το θράσος να υβρίζει χυδαία τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει «αντιπαραγωγικούς» τους στρατιωτικούς και είχε ζητήσει μειώσεις στους δήθεν υψηλούς μισθούς τους.
Προφανώς, ο άνθρωπος που στα γεγονότα των Ιμίων είχε ζητήσει να... αφήσουν τη σημαία να την πάρει ο αέρας, είτε έχει κόμπλεξ με το Στρατό είτε προσπαθεί να προκαλέσει για να μείνει στην επικαιρότητα, αρνούμενος να δεχτεί ότι ο λαός πλέον το έχει θέσει στο περιθώριο μαζί με όλη εκείνη την... παρέα της κυβέρνησης Σημίτη.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος για μια ακόμη φορά εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα στελέχη του Στρατεύματος, τα οποία επιμένει ότι είναι αντιπαραγωγικά, ενώ δεν δίστασε να πει πως προσεύχεται για να μην δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αφορμή για τις απαράδεκτες δηλώσεις του πρώην υπουργού ήταν η περιορισμένη (όπως την χαρακτήρισε) παρουσία δυνάμεων του στρατού στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στα Καλύβια.
Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι «ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί. Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό».
«Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος.
«Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά ένα σινούκ... Εν πάσει περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάσει περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα», είπε ο κ. Πάγκαλος.
Αλήθεια, τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο κ. Πάγκαλος;
Γιατί τέτοιο μένος κατά των Ενόπλων Δυνάμεων;
Θεωρεί ότι το Στράτευμα ανήκει στον κ. Καμμένο και στον κάθε υπουργό;
Σε αυτό τον τόπο... γνωριζόμαστε! Ειδικά η πορεία και οι πράξεις ορισμένων είναι γνωστή και το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να σιωπούν. Δεν δικαιούνται να μιλούν για τις Ένοπλες Δυνάμεις τύποι που με τα έργα τους κάθε άλλο παρά περήφανοι πρέπει να αισθάνονται.
Επιτέλους, κάποιοι πρέπει να κλείσουν το βρωμόστομά τους. Ο λαός τους έθεσε στο περιθώριο μαζί με την «παρέα» του. Ας μείνουν εκεί και ας αφήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις να επιτελούν το λειτούργημά τους.
Και κάτι τελευταίο... Ο Στρατός ανήκει στο Έθνος! Σε κανέναν Καμμένο, σε κανέναν Πάγκαλο.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/811087/ntropi-o-pagkalos-vrizei-xydaia-tis-enoples-dynameis#ixzz4oajJ8Odg


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου