Αποστολή εγγραφου απο την ΕΣΠΕΘ με θέμα «Δημοσιονομική Πολιτική»



Σας ενημερώνουμε ότι, η Ένωσή μας απέστειλε έγγραφο την 16 Ιουνίου 2017 με θέμα «Δημοσιονομική Πολιτική», που αφορούσε συγκεκριμένα στην καθυστέρηση εφαρμογής των διατάξεων του Ν.4336/2015, περί της ρύθμισης των θεμάτων για τις δαπάνες των μετακινούμενων λειτουργών και υπαλλήλων του δημοσίου.

Απαντώντας στην Ερώτηση 7049/07-07-2017 με θέμα «Αναφορικά με την έκδοση του ΠΔ για τα οδοιπορικά έξοδα των στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ», που συνυπογράφηκε από τους βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης Βουλευτής Β’ Αθηνών και κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης Βουλευτής Ν. Έβρου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Καμμένος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η έκδοση «ενιαίου» Π.Δ που θα προβλέπει τα οδοιπορικά έξοδα των στελεχών των Ε.Δ και Σ.Α, αποτελεί μια σημαντική τομή, όμως η σύνταξη του Π.Δ προαπαιτεί τη μελέτη και επεξεργασία διαφόρων παραμέτρων, λόγω των ιδιαιτεροτήτων τόσο μεταξύ των 3 κλάδων των ΕΔ όσο και των Σ.Α, οι οποίες ιδιαιτερότητες - ιδιομορφίες δεν επιτρέπουν σε πολλές περιπτώσεις την εφαρμογή ταυτόσημων διατάξεων.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ θα παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις επί του σχετικού θέματος κι αν αυτό δεν ευδοκιμήσει λίαν συντόμως, θα επανέλθουμε με νέο έγγραφο, έτσι ώστε να αρθεί μια εκκρεμότητα που συντηρεί μια εξόφθαλμη ανισότητα μεταξύ των λειτουργών του Κράτους.

                            Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ
 
     -Ο-                                                      -Ο-
             ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



   Στέφανος Κουκουράβας                         Νικόλαος Γκαμπλιάς
      6983531360                                         6937024917
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά