Θωμάς Λούκας, ο Στρατιωτικός Παθολόγος, «γιατρός των φτωχών», επιστρατεύθηκε στον Άγιο Ευστράτιο


 
  


Για ακόμα μία φορά ο Άγιος Ευστράτιος αντιμετωπίζει προβλήματα στον τομέα της υγείας. Οι κάτοικοι του νησιού έχουν θέμα με την συνταγογράφηση των φαρμάκων τους και την λύση ανέλαβε να δώσει πάλι ο Στρατός Ξηράς.
Και αυτήν την φορά επιστρατεύθηκε ο Στρατιωτικός Παθολόγος Λούκας Θωμάς, τον οποίο έχουμε γνωρίσει εδώ και χρόνια ως ιατρό των απόρων.

Μετά από κλήση της ιεραρχίας για την συνδρομή ιατρού, ο κος Λούκας χωρίς δεύτερη σκέψη μετέβει για άλλη μια φορά άμεσα με το πλοίο της γραμμής στο ακριτικό νησί. Η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή καθώς έστω και με αυτόν τον τρόπο λύνεται περιστασιακά το πρόβλημα, μέχρι να διορισθεί από το υπουργείο Υγείας αγροτικός ιατρός.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κος Λούκας είχε τιμηθεί από τον  νυν Διοικητή της ΑΣΔΕΝ πριν από λίγους μήνες για την συνολική προσφορά του στον τοπικό πληθυσμό και κυρίως για τις δράσεις που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια συμπαριστάμενος σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι άποροι.


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου