ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΗΜΝΟΣ: Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση της 88 ΣΔΙ -Τραγούδια με τ’ αστέρια


Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την χθεσινή εκδήλωση της 88 ΣΔΙ «Τραγούδια με τ’ αστέρια»
Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Τα «αστέρια» της μουσικής, του τραγουδιού και του χορού τραγούδησαν και χόρεψαν για τα αστέρια τα ουρανού σε μια μαγική βραδιά συνεργασίας χθες βράδυ στο λιμάνι της Μύρινας.
Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Η στρατιωτική μουσική της 88ΣΔΙ απογείωσε μουσικά την εκδήλωση.


Οι αγγελικές φωνές της Δημοτικής Χορωδίας του Δήμου Λήμνου καθώς και της Γεωργίας Στεφανιδάκη, Αφροδίτης Βασιλειάδη, Μαθιού Μουτάφη και Χρυσής Παπαδοπούλου, μας ταξίδεψαν κάτω απ τα αστέρια.
Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Η χορευτική πλαισίωση της εκδήλωσης από τους χορευτές του ΓΑΣ Μύρινας σε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση ήρθε και συμπλήρωσε την μαγική συνταγή για την επιτυχία!
Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Ο κόσμος αγκάλιασε την όμορφη προσπάθεια συνεργασίας με την παρουσία του, αλλά και το πολύ ζεστό χειροκρότημά του!
Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Οι καλές συνεργασίες που προάγουν τον πολιτισμό μας και είναι τόσο αναγκαίες στις μέρες μας και στον μικρό μας τόπο, μόνο όμορφα αποτελέσματα μπορούν να φέρουν!
Δελτίο τύπου 88 ΣΔΙ
Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και κοινωνικής προσφοράς του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 01 Αυγούστου 2017, στο χώρο του Δημαρχείου Λήμνου, εκδήλωση «Τραγούδια με τ’ αστέρια» με τη συμμετοχή της ΣΜΣ/88 ΣΔΙ, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λήμνου.
            Την εκδήλωση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία με την παρουσία πλήθους κόσμου, πλαισίωναν  η Δημοτική χορωδία , ο Γ.Α.Σ Μύρινας και ντόπιοι καλλιτέχνες.

                                                    
Φωτογραφία του Xristos Alateras.
Φωτογραφία του Xristos Alateras.
http://www.limnosreport.gr/

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου